Sosyal-Kültürel Etkinliklerimiz

May

Sayın Bakanımız Prof.Dr.Ziya SELÇUK,Erkan-Volkan Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde "Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları" konulu seminerde eğitimle ilgili düşüncelerini samimi bir dille ifade edep biraz da  mizah katarak bizleri güldürerek düşündüren Sayın Bakanımıza müteşekkiriz.

May

Sincan Anadolu Lisesi öğrencileri "Sonbahar" konulu şiir dinletisiyle dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.Öğrencilerimiz sunum ve seslendirmeleriyle seyircilerin beğenisini kazandı.

Ruhumuzun pasını gideren böyle güzel bir geceyi yaşatan öğrencilerimize,şiir dinletisi programını organize eden Edebiyat öğretmenimiz Neşe Kaya´ya teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bu keyifli anları bizimle birlikte geçiren değerli izleyicilerimize dinletiye gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür ederiz.

May

Edebiyat Öğretmenimiz Neşe KAYA´nın bir grup öğrenciyle organize ettiği "Vatan konulu Şiir Dinletisi"programında,öğrencilerimiz birbirinden güzel şiirleri dinleyicilere okudular.Bu güzel şiir ziyafetiyle bizlere duygu dolu anlar yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.Emeklerine sağlık. 9 Mayıs Çarşamba günü Rüstem Altunbaş Konferans Salonunda gerçekleşen dinletide öğrencilerimizin emeklerini görmeye gelen ve onlara destek olan velilerimize teşekkür ederiz.Yeni dinletilerde buluşmak dileğiyle....

Mrt

Okulumuzda 11A 11B ve 11C sınıflarının katılımıyla İngilizce Öğretmenimiz Aysu ÇAKICI nın düzenlediği "Inventions Exhibition Project" İcatlar Sergisi Projesi yapıldı. Öğrenciler binbir emekle hazırladıkları icatlarını İngilizce ve Türkçe olarak gelen öğretmenlerine ve öğrenci arkadaşlarına sundular. Büyük ilgi gören sergide neşeli anlar yaşandı. Okul Müdürümüz Koray YETER´in de katıldığı sergide öğrencilerin icatları büyük ilgi gördü.

Haz

Okulumuz Tiyato Topluluğu ,Yazar Ali Yürük´ün kaleme aldığı ´Çatallı Köy´ adlı tiyatro oyununu,önce 24.06.2016 tarinde Sincan Belediyesi Otopark Üstü Konferans Salonunda  sonra da Gençlik Parkı Necip Fazıl Tiyatro Salonunda davetlilere sundu. Her iki salonda da tiyatro oyunu davetliler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Bu güzel oyunu hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Sincan Kaymakamlığımız tarafından yürütülen "Mutlu gençler.umutlu yarınlar"projesi kapsamında okulumuzda eğitim alan 100 öğrenci için proje kapsamında 100 ağaç dikilmiştir.

Haz

02.06.2015 Salı günü okulumuz salonunda şiir dinletisi düzenlendi.Edebiyat Öğretmenimiz Feray TOPÇU´nun organize ettiği çalşmada öğrencilerimiz çeşitli şairlere ait şiirleri seslendirdiler.Çok keyif veren dinletiyi öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve okul müdürümüz de izlediler.Çalışmaya katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.